zs     su   konkurski manifestacije        

Почетна Конкурси, манифестације локалних друштава Meђународни школски креативни филмски фестивал

Meђународни школски креативни филмски фестивал

Objava Smotre 2016-page-001Креативно Едукативни филмови
Школа мора бити у кораку са временом у којем живе њени ученици и њиховим интересовањима. Зато желимо да им се приближимо и да им покажемо да смо у истом веку, а не у раскораку. Приликом реализације или креације било ког рада током припреме на наш конкурс, неопходна је тесна и уска сарадња ученика између себе, ученика и наставника и наставника међусобно. Да бисмо што боље припремили и реализовали идеју и тежње и сами смо се прекогранично умрежили .
КО МОЖЕ УЧЕСТВОВАТИ
КРЕФ je отворен за све јавне и приватне основне школе, наставнике и учитеље које раде у јавним и приватним школама  у Србији, Македонији и свим основним школама на међународном нивоу. Пријављене радове послати најкасније до 25.маја 2016.године.
Сва питања на Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели  ili 0631043666
ТАКМИЧЕЊЕ  У ТРИ КАТЕГОРИЈЕ
lipdub1. ЛипДуб ФИЛМ
Шта је то липдуб филм
Липдуб филмови су  нека врста музичких промотивних спотова који изгледају као да су снимљени у једној секвенци или бар тако изгледају. Праве се и дизајнирају у циљу  промовисања школе, како би привукли већи број  нових ученика. Либдуб филм је средство за комуникацију преко интернета јер се  приказује капацитети школског објекта и могућности које школа пружа.
2. Едукативни филм- Наша најбоља наставна пракса
3. Minecraft фестивал
Све детаље, услове и конкурсну пријаву можете преузети овде:
1. Конкурсна пријава
Или посетите сајтове :
http://kreffilmskifestival.weebly.com
http://kref.ucoz.com македонски
https://youtu.be/ZLtniW0xBCk

Иди горе

Прaтите нас на

Copyright © Савез учитеља Републике Србије 2024

Дизајн и израда: Учасофт.