zs     su   konkurski manifestacije        

Почетна

Часопис "Учитељ"

uciteljnoviЧасопис “Учитељ“ има вишедеценијску традицију – 140 година излажења у унапређивању педагошке теорије и праксе у млађим разредима основне школе, богаћењу педагошке културе и стваралачких способности наставника.
У протекле две године са новом редакцијом, редовношћу излажења и квалитетом објављених радова, створени су услови да часопис Учитељ“ буде оцењен и предложен од Матичног одбора за друштвено-хуманистичке науке у категорију М53 Листе часописа Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.
Слободни смо да Вас позовемо на сарадњу како бисмо садржаје наредних бројева часописа Учитељ“ обогатили и Вашим радовима. Упутство за ауторе, као и неколико последњих бројева часописа "Учитељ“ можете погледати на нашем сајту (www.surs.org.rs)
Сигурни смо да знате које су предности за наставнике који објављују стручне радове у професионалног развоја дефинисане Правилником о стручном усавршавању и напредовању наставника као и Посебним колективним уговором.
Радове можете слати на мејл: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .
Искрено се надамо да ћете са задовољством читати Учитељ“ па Вам достављамо Наруџбеницу за школе и појединце  и молимо Вас да нам је што пре пошаљете ако желите да Вам достављамо бројеве у 2014. години.

Преузмите:

1. Наруџбеница за часопис "Учитељ"

Прочитајте електронске верзије часописа:

Учитељ, Часопис Савеза учитеља Републике Србије, Београд, 78, 1/2010.
Учитељ, Часопис Савеза учитеља Републике Србије, Београд, 79, 1/2012.
Учитељ, Часопис Савеза учитеља Републике Србије, Београд, 80, 2/2012.
Учитељ, Часопис Савеза учитеља Републике Србије, Београд, 81, 3/2012.
Учитељ, Часопис Савеза учитеља Републике Србије, Београд, 82, 1/2013.
Учитељ, Часопис Савеза учитеља Републике Србије, Београд, 2/2013.
Учитељ, Часопис Савеза учитеља Републике Србије, Београд, 3/2013.
 Учитељ, Часопис Савеза учитеља Републике Србије, 1/2014. - садржај


Иди горе

Прaтите нас на

Copyright © Савез учитеља Републике Србије 2024

Дизајн и израда: Учасофт.